Om mig

Jag är en helt vanlig trebarnsmamma i mina bästa år. Min egen mamma säger att jag är i medelåldern men det vägrar jag att hålla med om. Hon måste ha fattat fel angående när medelåldern inträffar.

De 3 barnen är mellan 8 snart 9 och snart 22. Min äldsta bor i Durham och stora pojken på 19 har flyttat hemifrån. Hemma hos oss är vi just nu 3 som bor, jag, mannen och vår son på 6 år.

Om jag jämför med många av våra vänner är vårat livspussel ganska ”lättlagt”. Det är inte aktiviteter varje dag utan det finns tid över för att göra ingenting och att ”bara vara”. Det sistnämnda är något jag lärde mig att uppskatta efter att ha kraschat in i den berömda väggen 2012. Tid att ”bara vara” är oerhört viktigt ❤ Jag är tillbaka efter min utbrändhet men lider fortfarande av huvudvärken emellanåt. Dock inte i den omfattning jag hade tidigare. I närmare 2 år hade jag den dygnet om och lärde mig att leva med kronisk smärta. Det visade sig sen vara en bra erfarenhet då jag har haft problem med höfterna nu sen några år tillbaka. Sommaren 2014 opererades för Cam & Pincer bilateralt, dvs i båda höfterna. Mars-2015 gjordes en labrumrekonstruktion på vänster sida och någon gång i höst ska samma operation göras på höger sida. Sen….Hoppas jag att jag är återställd och slipper värken och haltandet.

Uppdatering juni -17…värken och haltandet är fortfarande kvar. September 2015 gjordes den andra labrumrekonstruktionen och året därpå, augusti/september 2016 gjordes en psoasklyvning på båda sidorna. Nu ha jag fått besked om att både cam och pincern är tillbaka, de kan visst växa tillbaka och fortsätta att ställa till besvär. Vad det blir av det här är fortfarande för tidigt att säga, det har jag inte tillräckligt med kunskap för att kunna sia om.

Mer om höfterna och den relativt ovanliga diagnosen på särskild sida i bloggen.

Bloggen kommer alltså handla om mitt liv och mycket om min kamp om att komma tillbaka till ett normalt rörligt liv igen. Ett liv som förhoppningsvis kan innehålla löprundor i skogen och massa andra fysiska aktiviteter ❤ En kamp som visar sig vara betydligt längre än väntat och som frestar på tålamodet både en och två gånger.

Annonser

One thought on “Om mig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s